Vi støtter lokale lag og foreninger

Vi i Norgesbrikken vet hvor vanskelig og tidkrevende dugnadsarbeid kan være. Vi kan derfor tilby lokale lag og foreninger et unikt forretningskonsept med et lettsolgt produkt, med god inntjening og absolutt ingen risiko for det enkelte lag og foreninger. Bli samarbeidspartner med Norgesbrikken i dag! 
Stacks Image 782

For lag og foreninger

Er deres medlemmer lei dugnad og loddsalg?

Her er en unik mulighet for din klubb og tjene sårt trengte midler. Det handler fortsatt om salg, men kanskje dette er en ny vri for deres medlemmer blant loddbøker og kalendersalg. Dette er ikke en erstatning for disse tradisjonelle og nyttige inntektskilder for din idrettsforening. Men mulighet for en ny inntektskilde uten for mye jobb, i tillegg til de dere allerede har. Etter mange års medlemskap i diverse organisasjoner og idrettslag er vi i Norgesbrikken AS godt kjent med hektisk arbeid for å få ut julekalenderne i rett tid. Vi er kjent med å få nok tid til loddsalget før trekning etc. At det kan være vanskelig å få folk på dugnad er heller ikke ukjent. Det unike med denne måten å tjene penger på er at det ikke er sesong eller høytidsbestemt. Men en dugnad som kan gå over lang tid og hele året. Hvis man er et fotballag og hver spiller selger feks kun 5 stk hver, er allerede mye av jobben gjort. Vi har gleden av å kunne tilby salg av noe folk faktisk kan ha nytte av. Norgesbrikken er noe så enkelt som salg av nøkkelringer med unikt ID nummer.

Hva er Norgesbrikken?

Norgesbrikken er en nøkkelring som har et unikt ID nummer. Disse blir sammen med kontaktopplysninger til den som kjøper brikken lagret kryptert og sikkert i vår database. Brikken inneholder enkel instruks om hvordan finneren via vår hjemmeside kommer i kontakt med oss. Slik at vi kan gjenforene nøkler med sin rettmessige eier. Dette blir da sendt til oss, som tar seg av å sende disse til rette person, vederlagsfritt.

Hva kan dere som forening tjene på dette?

Norgesbrikken har gode inntjeningsmuligheter og betingelser for deres forening. Blant annet så slipper dere å kjøpe vårt produkt først, for å deretter gå ut å selge det. Slik foreninger ofte må ved f. eks. kakesalg osv. Vi har enkle løsninger, som ikke har noe tidkrevende etterarbeid for deres forening. Vårt produkt er ferdig pakket i en pose til kunde, som inneholder Norgesbrikken, informasjonsbrosjyre og svarseddel for de som ønsker å aktivere sitt unike ID nummer via post istedet for via vår hjemmeside. På denne måten blir det eneste ettarbeidet for klubben å ta seg av kontanthåndteringen i ettertid.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, samt presentasjon for inntjeningsmuligheter for din forening! 

Stacks Image 407