Mistet dine nøkler? Norgesbrikken kan hjelpe deg.

Vi kjenner følelsen, vi har mistet nøklene våre flere ganger. Forferdelig irriterende og ikke minst kostbart. Vi startet Norgesbrikken for å hjelpe deg å ta vare på dine nøkler. Dine verdier er vårt ansvar. Vi vil gjøre vårt beste for at dine nøkler kommer tilbake dit de skal være. Hos deg.
Stacks Image 533

Norgesbrikken AS er en seriøs aktør for verdisikring av dine nøkler. Vi vet selv hvor irriterende og ikke minst kostbart det kan være å miste sine nøkler. Som nevnt viser tester at 80% av merkede nøkler kommer til rette igjen. Og du derfor sannsynligvis unngår både irritasjon og utgifter. Norgesbrikken har et unikt Id-nummer som gir Norgesbrikken AS mulighet til å spore opp sin rettmessige eier via vår konfidensielle database. Ingen andre enn Norgesbrikken AS har tilgang på disse opplysningene. Når nøkler med Norgesbrikken blir sendt til oss, tar vi umiddelbart kontakt med eieren. Sjekker at registrerte opplysninger stemmer, og sender dem raskt tilbake til sin eier.

Norgesbrikken AS er et nystartet foretak. Men ideen er godt gjennomtenkt og har flere aktører som har drevet med dette i mange år på verdensbasis. Vi bruker kun seriøse aktører i alle ledd av prosessen. Norgesbrikken er produsert i USA av verdensledende aktør i sin bransje.

Norgesbrikken AS er etablert som aksjeselskap og har som mål å bli en ledende aktør innen nøkkel og verdisikring i Norge. I tillegg vil ha som intensjon å være en landsdekkende støttespiller for alle lag og foreninger som som både sponsor og samarbeidspartner. Vi har som målsetning å kunne bidra i å støtte aktiviteter som kommer barn og unge tilgode. Uansett interesser. Etter mange år som frivillige i ulike lag og foreninger vet vi hvilken utfordring en stram økonomi kan være. Se egen side for informasjon ang inntjeningsmuligheter for lag og foreninger. Vi vil støtte både store å små.
Lære Mer

Hvordan virker det
Fordeler
Lokale lag og foreninger
Om oss

Kjøp nå

Kjøpe direkte fra Norgesbrikken
Kjøp fra ditt lokale idrettslag

Spørsmål?

Kontakt Oss
Har du funnet nøkler med Norgesbrikken?
Kontakt oss, så vi får gjenforene dem med sin eier.
Stacks Image 462